Algemeen Kapittel: Zuster viert feest
17 februari 2017
Carnaval bij de Kido
24 februari 2017

Ja, ik weet het, het hoofdstuk is voorbij en nu wil iedereen weten wat er uit is gekomen. Maar - het spijt me echt - het is niet zo makkelijk te zeggen. Allereerst is hier een foto van de slotdienst en van alle kapitteldeelnemers, inclusief vertaler en begeleider.

Vanmiddag komen we bijeen voor de eindredactie. Dan controleren we punten en komma's, spelling, grammatica en opmaak van de verse constituties. Als dat is gebeurd, kunnen de teksten naar Rome worden gestuurd, vergezeld van de hoop, vrees en gebeden dat zij zo spoedig mogelijk zonder beperkingen mogen worden bevestigd.

Ik zal natuurlijk ook een beetje verslag doen van de inhoud, beetje bij beetje.

Plaats een reactie

%d Bloggers vinden het leuk: