Dag 5: Wees heilig!
11 maart 2019
Dag 7: Bekeer!
13 maart 2019

Als ik e-mails stuur, weet ik nooit of ze gelezen zullen worden. Vaak vragen mensen me precies wat ik ze net heb geschreven - ze lezen gewoon niet meer dan de eerste zin van de e-mail. Ik denk dat we daar nu allemaal te veel van krijgen. Iedereen sms't elkaar de hele tijd.

Bij het bidden zou het anders moeten zijn. Jezus zegt:

Als je bidt, klets dan niet.

Denk niet dat je alleen gehoord wordt als je veel woorden zegt.

Je hemelse Vader weet wat je nodig hebt.

(vgl. Mt 6, 7)

Wat een opluchting!

3 Reacties

  1. Andrea zegt:

    Ik vraag me altijd af waar je die totaal coole Playmobil man vandaan hebt, of beter gezegd die Playmobil zus.
    Bedankt voor de verrijkende blogposts. Ga zo door. Ik ben nog aan het oefenen met zoiets...

    • Heel erg bedankt. Playmobil had het figuurtje vroeger, ik weet niet of ze het nog hebben. Het is wel oorspronkelijk een benedictijnse non, dus met een zwarte jurk, en daarom heeft ze zo'n enorme sluier. Mijn moeder heeft haar "veranderd" met Tipp-Ex en er een Dominicaanse non van gemaakt 😉

  2. Oh, en het haar was wit, met een knotje. Daar kon ik me niet mee identificeren. Mijn schoonzus gaf me het kapsel van de Playmobil Rumpel Heks. Ik vind het erg mooi. En het lijkt nogal op mijn kapsel!

Plaats een reactie

%d Bloggers vinden het leuk: